Back to top

El Palau d'Esports gaudeix amb el segon "Partit per la Igualtat"

Una jornada lúdico-esportiva en format de triangular mixt on hi han participat els jugadors del Reus Deportiu de l'OK Lliga masculina, femenina i també veterans de la casa.
Imatge del segon "Partit per la Igualtat" al Reus Deportiu

Al setembre de l'any 2018 l'Ajuntament de Reus entregava el "Premi Valors de l'Esport" al Reus Deportiu. Un reconeixement al "Partit per la Igualtat", el primer matx mixt d'hoquei de la ciutat de Reus. La iniciativa va agradar tant que enguany l'entitat n'ha organitzat la segona edició. Amb el mateix format de triangular que l'any passat, jugadors de l'OK Lliga Masculina, Femenina i veterans roig-i-negres han conviscut junts sobre la pista per reivindicar que al Carrer Gaudí no existeixen distincions de gènere en la pràctica de l'hoquei.

Una diada que ha permès també millorar la relació entre els jugadors del Reus Deportiu en un partit que no s'ha regit precisament pel reglament habitual. El seu caire informal és un dels principals atractius, amb jugades fins i tot que han enfrontat companys de vestuari, o a la plantilla amb els seus entrenadors.