Back to top

El Palau d'Esports s'estrena a l'Ok Lliga

ADRIÀ MORTE

El Reus Deportiu La Fira s'estrenarà a casa aquest dissabte contra el Caldes. Els homes d'Enrico Mariotti volen treure's l'espina del primer partit de lliga a Voltregà on només van aconseguir un empat. El conjunt roig-i-negre espera que el Palau d'Esports s'ompli com la Supercopa d'Espanya. 

Primer partit de lliga del Reus Deportiu a casa. El rival el Caldes. Una cita important per iniciar amb bon peu la temporada al Palau d'Esports. De fet, només començar l'entrenament conversa ràpida entre Enrico Mariotti i Marc Torra per parlar, probablement, del què va passar en l'empat contra el Voltregà. El Reus vol sumar els primers 3 punts de la lliga a casa i ho vol fer amb un ambient com el de la Supercopa.

Joan Salvat ha estat un dels protagonistes d'aquesta pretemporada. Va tenir un paper decisiu a la Final de la Lliga Catalana contra el Moritz Vendrell i a la Supercopa d'Espanya també va tenir minuts.

El rival del Reus, el Caldes, va empatar a 1 contra el Vilafranca en la primera jornada de l'OK Lliga. El conjunt barceloní només ha incorporat una peça a la seva plantilla, Pol Galbas procedent de l'Igualada, i ha tingut dues baixes.