El Palau torna a somriure amb la visita de l’Alcoy

El Reus Deportiu es retroba amb la victòria després de superar una setmana negra on no es va poder aconseguir cap triomf. Tres gols de Julià, un de Salvat i un altre de Cristian Rodríguez omplen de moral altre cop al conjunt reusenc (5-1).
Imatge de l'encontre entre el Reus Deportiu i l'Enrile PAS Alcoy

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Massa ocasions per tan sols un gol

Primera meitat totalment tenyida de roig-i-negre al Palau d’Esports. Domini acaparador dels de Jordi Garcia per fer front a un Acloy que aterrava a Reus amb una consigna ben clara: no encaixar. Els reusencs han plantejat un atac fix amb Carballeira i Àlex intentant, des de l’exterior, el primer gol de la nit. No ha estat així com arribaria però l’1 a 0, sinó des del punt de falta directa. Marc Julià, per fi, ha pogut espantar el fantasma que el perseguia en anteriors jornades (1-0).

El Reus ha disposat de més ocasions, sense poder pràcticament trepitjar àrea rival. Els blanc-i-blaus han buscat l'empat abans del descans però Càndid ha aturat el que hagués estat un resultat injust abans d'enfilar el túnel de vestidors.

Sang de gols

No han canviat molt les coses a la segona meitat. Els de la capital del Baix Camp han sortit a pista capficats en aconseguir una renta més àmplia per no patir al final del matx. 3 minuts s’ha tardat a veure el segon gol, obra també de l’ex del Bassano (2-0). Un minut més tard avisaria amb un contracop Cristian quan la pilota s'ha estavellat al pal.

El 15 del Reus ha fet el seu hat-trick particular en transformar una directa al 33 en el que ha estat el desenllaç d’una escena tràgica (3-0). César Carballeira ha abandonat la pista ensangonat per una picabaralla d’estics que ha acabat amb una targeta blava i una de roja per l’Alcoy. El cinc del Reus ha aprofitat la superioritat numèrica per fer el quart gol dels reusencs (4-0). El capità ha deixat escapar, un minut després, l’oportunitat d’anotar des dels cinc metres, però qui no ha fallat ha estat Cristian que, amb una bona acció, ha fet el gol definitiu pels ganxets (5-0). A falta de 14 segons, gol de l'honor pels alacantins obra d'Agustí Gabriel per maquillar l'electrònic amb el 5 a 1 final (5-1).

Amb aquesta victòria els homes de Jordi Garcia ocupen la cinquena posició de l’OK Lliga amb 15 punts. La propera setmana es desplaçaran a la complicada pista de l'Igualada, dissabte 10 de novembre, a les vuit del vespre.