Back to top

Paraguai s'emporta la copa del Mundial de Futbol Sala

Paraguai és la selecció guanyadora del Mundial de Futbol Sala en categoria sub-13. El torneig celebrat al Pavelló Olímpic de Reus ha acollit 12 equips d'arreu del món. La selecció catalana també hi ha participat, tot i que no ha pogut accedir al podi.
paraguai

El Mundial de Futbol Sala en categoria sub-13 ja té campió. Paraguai ha alçat el títol després de derrotar el Brasil en el matx decisiu per un resultat de 2 a 7. La selecció, no només torna a casa sense sumar cap derrota, sinó que ha estat el conjunt menys golejat.

Una setmana de futbol sala, però també de noves amistats, noves cultures i diferents maneres d'entendre una mateixa disciplina.

Quin ha estat el paper de la selecció catalana?

catalunya

Els amfitrions no han pogut complir el seu objectiu i tornen a casa després de caure a quarts de final, en una derrota inesperada contra Itàlia. Abans, van golejar a sud-Àfrica i Austràlia en fase de grups.

Després de l'últim partit, ha estat el moment de l'acte de cloenda. El Pavelló Olímpic de Reus s'ha omplert de dansa. Coreografies amb referències culturals de totes les seleccions participants, a càrrec de l'escola Ares Dance Studio.

Una vegada més, la ciutat de Reus ha tingut l'oportunitat d'acollir un mundial inèdit d'aquest esport.