Back to top

Parc Central de Tarragona inaugura els seus cinemes

Parc Central ha inaugurat els seus cinemes ‘Yelmo Cines’ aquest divendres 29 de novembre davant molta expectació. Unes instal•lacions que disposen d’una superfícies de 2280 mestres quadrats i un aforament de 1250 espectadors. Unes sales en que els assistents podran gaudir d’una gran visibilitat ja que les butaques estan situades en graderia, a més de comptar amb una qualitat d’imatge en projecció digital de definició 4 K. Tot això, acompanyat del so digital més modern a l’actualitat, el 7.1 Surround.

Un acte que ha comptat amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, qui ha remarcat que “Els nous cinemes i l'ampliació de Parc Central situen Tarragona al nivell de les grans ciutats del país en l'oferta d'oci i cultura”. “La necessitat de poder gaudir d'un oci variat incrementa la qualitat de vida dels nostres ciutadans", ha exclamat.

Última tecnología a disposició de l’espectacle

A banda de la qualitat de la imatge i el so, els cinemes disposen de les anomenades butaques vermelles en les millors files del cinema. Aquestes tindran un sistema exclusiu de seients vibradors que faran que l’espectador pugui sentir els efectes de so del film en el seu pròpi cos per introduir a les personres encara més dins de la trama de la pel•lícula.

A més, Yelmo Cines també dóna la possibilitat de veure films en 3D sense que això suposi un cost major per les butxaques de la gent.

Les instal•lacions també estan preparades per poder retransmetre per satèl•lit grans esdeveniments musicals i esportius, perquè els tarragonins puguin gaudir-los en exclusiva.

Avantatges pels espectadors

Els amants del cinema podran tenir avantatges amb Moviyelmo, una targeta de fidelització totalment gratuïta que ja tenen més de 700 mil persones en tot l’estat.

Aquesta targeta es pot sol•licitar a taquilla o a la web de Yelmo, i que tindrà avantatges com la compra d’entrades per a les sessions d’entre setmana per 5 euros.

A més, el cinema facilitarà l’entrada per majors de 60 anys, joves, estudiants i famílies a través de preus especials.