Back to top

"El pare de la núvia..." amb Joan Pera, arriba a Reus

Arriba al teatre Fortuny "El pare de la núvia... i potser del nuvi!", amb Joan Pera com a protagonista. Una obra de Joel Joan i Hèctor Claramunt que ha trepitjat nombrosos escenaris catalans.

Les 24 hores prèvies a una boda, amb preparatius grandiloqüents per part del pare de la núvia, personatge que encarna Joan Pera, i el desig d'una boda íntima i senzilla per part de la filla, protagonitzada per Anna Carreño, és el fil conductor d'una comèdia hilarant i plena d'embolics de tota mena.

Un argument còmic al  pur estil Pera

La història es desenvolupa a casa els Pujols-Pinyol, on el pare ha esdevingut un exitós empresari galeter. Ara s'apropa un dels esdeveniments més importants per a la família, es casa la seva única filla, i a ulls del pare, és el gendre ideal. Així que ho vol celebrar amb tota mena de luxes. Però durant els preparatius, es produeix un gir inesperat en l'argument. El pare descobreix que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva, i que per dates, el nuvi podria ser també el seu fill. Per tot plegat es desencadenen un seguit de situacions còmiques que diverteixen i fan passar una bona estona a l'espectador. La representació dura més de dues hores.

Paraules clau:

Notícies relacionades