Partit de deu

El Reus ha necessitat 13 minuts per anotar el primer gol, però un cop s'ha destapat, ha sentenciat el partit en un tres i no res. Raül Marín i Àlex Rodríguez han fet set dels deu gols ganxets.

Menys de seixanta segons ha necessitat el Reus Deportiu Miró per guanyar el partit contra el Mataró. La defensa tancada dels del Maresme ha fet tardar el primer gol del partit, obra de Pablo del Río. Al minut 12, Marc Julià ha recuperat una pilota al mig del camp, i el gallec, en un 1c1 davant de Grané, ha enviat la bola al fons de la xarxa.

Sentència en menys d'un minut

Àlex Rodríguez ha recuperat una bola al cercle central i ha assistit per sota les cames a Raül Marín, que ha col·locat la pilota a l'escaire de la porteria. Amb aquest gol ha començat la sentència del partit. Vint segons després del segon, Rodríguez ha culminat un contraatac reusenc amb el 3-0. El 27 roig-i-negre ha tret la teranyina de l'altre escaire de la porteria.

De nou, al cap de vint segons, Rodríguez de penal ha rematat el partit amb el 4-0. La pena màxima ha arribat després d'una intercepció amb el peu de Xicota dins de l'àrea. Tres gols en menys d'un minut per enllestir el duel abans del descans.

reus mataró

Tot igual a la segona part

El pitxitxi de l'OK Lliga ha estat l'encarregat de fer la maneta. Marín s'ha passejat per darrere de la porteria de Grané, ha aixecat la pilota, l'ha picat i gol. La jugada clàssica del killer.

A partir d'aquí, minuts bojos d'anades i vingudes pels dos conjunts, que ha acabat amb gol de Cantero. Gairebé ni s'havia posat el 5-1 a l'electrònic i Àlex Rodríguez ha signat el primer hat-trick del duel. El partit ja estava sentenciat, però per si de cas, el de Sant Hipòlit ha tornat a augmentar la diferència amb el sisè del Reus.

Que no pari la festa

Els últims minuts han regalat més gols a l'electrònic: primer Gual ha fet el segon pel Mataró. I després, nou recital del Reus, que ha decidit passar-s'ho bé en els darrers compassos del partit. Raül Marín ha signat el seu hat-trick des del punt de penal

Amb tres no en tenia prou, i el màxim golejador roig-i-negre ha marcat el vuitè. Marc Julià ha desaprofitat una falta directa, però no ha malgastat el refús de Grané per fer el novè. Amb el 9-2, minuts pel jove porter del Reus, Xavi Fernàndez.

reus mataró

Set, vuit, nou... i deu

I després del nou, ve el deu. El capità Joan Salvat no ha desaprofitat l'oportunitat de situar el doble dígit a l'electrònic del Palau d'Esports. 10-2 en un partit que no ha tingut gaire color, només els roigs-i-negres.

Amb aquesta golejada, el Reus se situa a la tercera posició de l'OK Lliga, darrere del Deportivo Liceo i del Barça, que no punxen. La setmana vinent els de Jordi Garcia viatjaran fins a Voltregà per jugar l'onzena jornada de l'OK Lliga.