Back to top

Un passeig per les millors àries de l’òpera amb Sara Blanch

La soprano Sara Blanch ha sigut la protagonista del tercer concert del Festival de les Arts de Reus. En una actuació que ha aplegat desenes de persones al Mas Calvó, la cantant ha interpretat peces de compositors com Rossini, Bellini i Donizetti.
Sara Blanch

Amb aquest 'Non disperar' de Händel començava el tercer concert del Festival de les Arts de Reus la soprano Sara Blanch, acompanyada de la pianista Anna Crexells. Una trobada que ha concentrat desenes de persones aquest dimarts al vespre als jardins del Mas Calvó, un escenari deliciós que ha acompanyat un repertori d'alt nivell. "És un recull d'àries de bel canto amb Rossini, Bellini i Donizetti, i també he incorporat un punt de barroc amb Händel i verisme amb Verdi. El camp és molt gran i sempre intento buscar coses variades i explorar peces noves", reconeix la soprano Sara Blanch.

Tot i ser molt jove, Sara Blanch és considerada la soprano catalana amb més projecció internacional del moment i a la seva trajectòria hi consten actuacions a escenaris reconeguts de França i Itàlia. Tot i això, per la cantant de Ribera d'Ebre sempre és especial tornar a cantar a prop de casa i retrobar-se amb un públic familiar. "Sobretot hi ha gent coneguda, familiars i fins i tot professors que he tingut", afegeix la cantant.

En aquest passeig per les millors àries d'òpera de tots els temps els assistents s'han deixat endur per la veu de Sara Blanch interpretant peces com 'Lascia ch'io pianga' o 'Una voce poco fa'. El concert s'ha coronat amb una esperada interpretació de 'Sempre libera', de La Traviata de Verdi