Back to top

Passejada de gossos "Bestial"

firaReus inicia la programació de Bestial amb la passejada de gossos. L’activitat és gratuïta i tindrà lloc aquest diumenge a les 10.30 h a la plaça de l’Univers de Reus.
bestial

FiraReus organitza la tradicional passejada de gossos amb motiu de la 9a edició de la fira Bestial, Saló de la Mascota. L’activitat, que tindrà lloc aquest diumenge 25 de febrer a partir de les 10.30 h, compta amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona i l’Última llar.

El passeig, que recorrerà els carrers de Reus amb un itinerari de 3,8 km, es podrà completar en dues hores aproximadament. Aquest recorregut compta amb una parada tècnica perquè els animals puguin descansar i beure aigua. El punt d’inici i d’arribada serà la plaça de l’Univers. 

Amb aquest esdeveniment s’inicia l’activitat de la fira Bestial que se celebrarà el 17 i 18 de març a les instal·lacions de firaReus. 

L’esdeveniment té com a objectiu conscienciar de la importància del civisme tant per als propietaris dels animals, com per als ciutadans amb qui es comparteix la via pública. Per aquest motiu, els assistents hauran de demostrar durant l’activitat el respecte per l’entorn i els vianants.

La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar a través del següent enllaç http://bit.ly/2EF9l9D