Pateixen més del previst

El Reus Deportiu guanya (7-5) a l'Asturhockey, cuer de l'OK Lliga, en un duel que no s'ha decidit fins a l'últim minut del partit. Els roig-i-negres gaudien d'un avantatge de 4 gols a 1.
crònica reus asturhockey

Fotografia: Reus Deportiu

El Reus Deportiu s'ha confiat més del compte davant l'Asturhockey, cuer de l'OK Lliga, i ha patit de valent per guanyar al conjunt asturià. Els roig-i-negres han desaprofitat un avantatge de 4 gols a 1 per acabar empatant 4-4. A un minut pel final l'electrònic marcava un 5-5 però Marín i Salvat han acabat decantant la balança pel Reus.

Els homes de Jordi Garcia han dominat la primera part del partit encara que l'Asturhockey ha estat el primer en obrir la llauna. Al minut 12' Pelayo ha posat el 0-1 al marcador. Malgrat això, els roig-i-negres han reaccionat ràpid i Salvat al 16' ha restablert l'empat. Romà Bancells i Marín, amb un doblet al minut 24', han capgirat la truita a favor del Reus Deportiu amb el 4-1.

A la represa, l'Asturhockey ha donat la sorpresa i ha arribat a empatat 4-4 amb gols de Pelayo, Curro i Fandós. Al minut 47' Marín ha anotat de falta directa (5-4) aprofitant la desena dels visitants. Poc després, els reusencs també han comès la desena falta i Pelayo ha igualat el marcador. Finalment, amb un Reus Deportiu bolcat a l'atac Raül Marín ha anotat el 6-5. En els últims segons i amb un Asturhockey atacant amb un home menys, Salvat ha marcat a plaer el definitiu 7-5.

Amb aquesta victòria, el Reus Deportiu continua a la tercera posició de l'OK Lliga i resta pendent del que faci el Liceo, líder de la classificació, davant el Palafrugell. Els gallecs jugaran aquest diumenge a les 12:30 hores. El proper partit del conjunt de Jordi Garcia tindrà lloc el dissabte 3 de febrer a les 20:00 hores a la pista del Palafrugell.

La fitxa del partit

Reus Deportiu (7): Càndid Ballart, Albert Casanovas, Àlex Rodríguez, Raül Marín i Marc Torra. A la banqueta: Juanjo Matilla, Jan Escala, Pere Tella, Joan Salvat i Romà Bancells

Asturhockey (5): Aarón Candanedo, Alejandro López, Pedro González, Francisco Fernández, i Alejandro Carmona. A la banqueta: David González, Javier González, Pelayo Aspra i Ivan Fernández

Gols: 0-1 Pelayo (12'), 1-1 Salvat (16'), 2-1 Romà (20'), 3-1 Marín (24'), 4-1 Marín (24'), 4-2 Pelayo (38'), 4-3 Curro (39'), 4-4 Fandos (45'), 5-4 Marín (47'), 5-5 Pelayo (48'), 6-5 Marín (49'), 7-5 Salvat (49')