Back to top

El Patí Montbrió, un club amb projecció de futur

El Club Patí Montbrió ha celebrat el segon festival de patinatge artístic que se celebra al seu municipi. L'entitat va néixer fa 2 anys amb l'objectiu d'incentivar aquest esport a Montbrió entre els nens i nenes. Actualment el club té una trentena de patinadores i patinadors i competeixen principalment a nivell provincial.
El Patí Monbrió, un club amb projecció de futur

Són les patinadores i patinadors del Club Patí Montbrió fent la desfilada del festival de patinatge artístic que celebren al seu municipi. En total són una trentena d'esportistes que han fet una mostra del què saben fer en aquesta disciplina. L'esdeveniment que celebren per segon any ha comptat també amb la participació d'altres patinadores vingudes d'entitats com el Club Patí Valls, el Dertusa, Roda de Barà i Salou. 

Susana Mata és la  fundadora i entrenadora Club Patí Montbrió i explica que "Fa dos anys i mig que es va fer el pavelló i vam pensar que seria interessant aprofitar la instal•lació amb el patinatge. Aquí hi havia futbol i ballet, jo sempre he patinat i vaig pensar que seria bonic que també es conegués el patinatge artístic".

El club va néixer ara fa dos anys amb la il•lusió dels pares i mares del municipi sota la batuta de la seva fundadora i entrenadora. Les patinadores formen un total de 3 grups que competeixen a nivell provincial. Com a fita de la temporada passada, una de les patinadores juvenils va poder arribar al Campionat de Catalunya individual. 

L'entrenadora ha afegit les aspiracions que el club té ara mateix "doncs que la gent d'aquí el poble i els voltants coneguin el patinatge, que els nens i nenes no deixin de patinar i millorar els resultats si es possible, donat que han estat força bons fins ara". 

El club vol seguir fent créixer la base per consolidar aquesta disciplina a Montbrió.