Back to top

Pau Alabajos i Namina actuaran a la Sala Santa Llúcia dins l’Accents 2018

El Festival Accents de Reus i el Camp de Tarragona continua incorporant noms de cara a l’edició de tardor amb la confirmació de les dues actuacions que tindran lloc a la Sala Santa Llúcia de Reus, la del valencià Pau Alabajos amb el seu nou disc, el 17 de novembre a les 21 h i l’espectacle ‘Maleïdes les guerres (i aquell qui les va fer)’, un muntatge de teatre, poesia i música amb la cantant catalano-brasilera Namina, entre d’altres arribarà a aquesta escenari el diumenge 21 d’octubre a les 19 h.
Maleïdes les guerres

El nou disc del valencià Pau AlabajosCiutat a cau d’orella, és un homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés en el 25é aniversari de la seua mort. La ciutat a la qual fa referència el títol de l'espectacle va molt més enllà de l'escenografia arquitectònica o de l'atrezzo de places i carrers d'una metròpolis concreta. Els versos que canta Pau Alabajos són una mirada furtiva a través del forat del pany, una polaroid que immortalitza les vides entrellaçades d'un barri, d'un poble, d'un país. Un tractat de geografia humana, la banda sonora de tantíssimes carícies, mossos i arraps: una parella que es besa apassionadament en un terrat, entre els fils d'estendre la roba; dos antics amants que es troben al replà de l'escala i conversen sobre banalitats; un home que escriu quan cau la nit i fa inventari d'un amor a prova de bombes...  Les entrades anticipades pel concert de Reus es poden adquirir a partir del dilluns 20 d’agost al preu de 8 euros a www.tictactiquet.com

L’espectacle Maleïdes Guerres (i aquell qui les va fer), amb Carles Beltran, Lali Barenys i Namina, és una denuncia a les guerres i a les seves conseqüències a través de textos de personatges com Ovidi Montllor, Joan Oliver (Pere Quart), els Manel i Estallés i de poemes d’Arthur Rimbaud, John Denver, Bob Dylan i Silvio Rodriguez entre d’altres. El músic i compositor Carles Beltran, la cantant brasilero-catalana Namina i l’actriu Lali Barenys pujen a l’escenari per reivindicar la cultura com a arma de construcció massiva.

Les entrades anticipades per aquesta funció a la Sala Santa Llúcia es poden adquirir a partir del dilluns 20 d’agost al preu de 10 euros a www.tictactiquet.com

Concerts a Reus

De moment, l’Accents 2018 ja ha fet públics alguns dels concerts que tindran lloc a Reus. El dia 13 d’octubre a les 21 h al Teatre Bartrina hi actuarà el grup Obeses presentant el seu nou disc  Fills de les estrelles. A l’endemà, el diumenge 14 d’octubre a les 19. h, el Bartrina acollirà el concert de la gira Més de 50 anys de Toti Soler i Gemma Humet. Les entrades ja es poden adquirir a www.teatrebartrina.cat. D’altra banda, l’Accents 2018 també estrenarà l’escenari del Teatre Fortuny com a nova seu del festival. Serà el dissabte 3 de novembre a les 21 h amb l’actuació de l’aclamat duet format per Maria Arnal i Marcel Bagés, en un dels últims concerts de la gira 45 cerebros y 1 corazón. Entrades a www.teatrefortuny.com. També estan a la venda les entrades pel concert especial que Josele Santiago, líder de Los Enemigos oferirà al Bravium el dissabte 24 de novembre a les 21 h (www.entradium.com/entradas/josele-santiago-festival-accents) i el concert que el cantautor Canimas oferirà també al Bravium el dia 28 d’octubre (www.entradium.com/entradas/canimas-festival-accents).

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades