Back to top

Pau Garcia, campió del món de patinatge artístic

Pau Garcia aconsegueix la primera posició als World Roller Games. El patinador del Reus Deportiu s'ha proclamat per segon any consecutiu campió mundial de patinatge artístic en categoria júnior amb una puntuació de 220 amb 80 per davant del portuguès Diogo Antonio Cuña.
Pau Garcia, campió del Món de patinatge artístic

L'or torna a ser de Pau Garcia. El jove patinador del Reus Deportiu ha revalidat el títol de Campió del Món en categoria júnior als World Roller Games de Barcelona. Al 2018 va ser a França i enguany a casa, després que el Sant Jordi Club es posés en peu i ovacionés el programa llarg de Garcia. Amb una puntuació de 220 amb 80, s'ha col·locat per davant del portuguès Diogo Antonio Cunha i del també català Iván Pérez Mangas.

El programa llarg ha posat el punt i final a la prova individual de patinatge artístic júnior. Garcia ja s'havia imposat com a líder de la classificació amb el programa curt del divendres on va presentar una coreografia basada en el tema 'Barcelona', interpretat per Montserrat Caballé i Freddie Mercury.

Amb només 18 anys i un palmarès extraordinari, el jove patinador ha aconseguit una temporada plena d'èxits després d'aconseguir la primera posició al campionat de Catalunya, Espanya i ara, el Món.