Back to top

PDeCaT, ERC i la CUP avalen el Parc U d'Octubre als Jardins de Mas Mayner

El plenari també ha servit per aprovar que la zona verda annexa al col·legi Joan Rebull s'anomeni Parc U d'Octubre - Jardins de Mas Mayner. Aquest punt ha acabat d'encendre el plenari. De fet, només ha comptat amb els suports del PDeCAT, ERC i la CUP. El Partit Popular i Ciutadans ha retret a l'alcalde, Carles Pellicer, que aquesta decisió propicia que es divideixi la ciutadania.
PDeCaT, ERC i la CUP avalen el Parc U d'Octubre als Jardins de Mas Mayner.

l portaveu del PP a l'Ajuntament de Reus, Sebastià Domènech, ha destacat que 'això s'ha fet tot i l'oposició de membres de l'associació de veïns, sense majoria, fet que divideix en lloc d'obrir pons'. Per la seva banda, el portaveu de C's a l'Ajuntament de Reus, Juan Carlos Sánchez, ha sentenciat que 'amb aquestes accions innecessàries deixa clar que vostè només representa a la meitat o menys dels ciutadans'.

El PSC també s'hi ha oposat, mentre que Ara Reus s'ha desmarcat de l'equip de govern i s'ha abstingut. 'Votarem en contra perquè al nostre entendre no contempla l'ús habitual de la denominació de zones de la ciutat, quna habitualment es feia servir algun element de toponímia', ha explicat el portaveu del PSC, Andreu Martín. Des d'Ara Reus, el regidor Daniel Rubio ha considerat que 'la manca de consens ens fa optar per l'abstenció'.

L'alcalde ha hagut de calmar els ànims al saló de plens, després d'una intervenció de la regidora de la CUP, Mariona Quadrada, quan s'ha referit als cartell que mostraven part del públic. 'Aquí darrera hi ha un cartell que diu Viva España, viva el Rey... tot això que hi ha escrit és pur feixisme i no ho toleraré', ha exposat. El saló de plens s'ha omplert de pancartes i de crits i l'alcalde ha acabat fent fora a una persona del públic, abans de poder reprendre la sessió plenària.  

Paraules clau: