Back to top

A pel primer títol de la temporada

El Reus Deportiu d’hoquei es juga el pas a la final de la Supercopa d’Espanya aquest dissabte, contra el campió de lliga, el Liceo, a les semifinals. Alejandro Domínguez podrà disposar dels campions del món amb la selecció espanyola, Jepi Selva i Jordi Adroher, dos peces claus en els esquemes del tècnic argentí.

El Reus Deportiu d’hoquei es juga el primer títol de la temporada aquest cap de setmana, amb la semifinal de la Supercopa d’Espanya davant del Vendrell. El rival dels roig i negres serà l’actual campió de lliga, el Liceo, davant el que l’entrenador Alejandro Domínguez demana una actuació perfecte per passar a la final.

El tècnic disposarà per primera vegada aquesta temporada dels campions del món amb la selecció espanyola, Jordi Adroher i Jepi Selva, dels que destaca el bon estat de forma amb el que han arribat del mundial d’Angola.

Reus Deportiu - Liceo, a les 14.00h.

La semifinal entre el Reus Deportiu i el Liceo es disputarà a les 2 del migdia, moment en que els dos conjunts ja coneixeran el rival que els esperi a la final, decidit en el partit que es jugarà a les 12 entre el Vendrell i el FC Barcelona. La final es jugarà aquest diumenge a dos quarts d’una del migdia.