Back to top

Pellicer acusa a l'Estat de 'deixar de banda' el territori

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha acusat l'Estat d'haver 'deixat de banda el territori'. D'aquesta manera, ha mostrat el seu enuig pel fet que el Ministeri de Foment no apostarà per l'aeroport de Reus com a quarta pista del Prat. Així mateix, per la negativa del govern central de tirar endavant l'estació intermodal, aturada des del 2009.
Pellicer acusa a l'Estat de 'deixar de banda' el territori.

Dos dies després de l'anunci del ministre De la Serna sobre els plans de futur pels aeroports del Prat i Girona, el batlle reusenc, Carles Pellicer, s'ha mostrat decebut pel fet que no apostin per l'aeroport de Reus.

També ha lamentat que sobre la taula no hi hagi plans per construir l'estació intermodal. Projecte que, en primer lloc, es va adjudicar al 2009, però el 2010 va quedar sense pressupost. 'Una vegada més no solament Barcelona mira al nord, sinó també. Això ens sap greu després de tot el treball fet i les reunions per tal que Madrid després no tingui en compte un territori com el nostre en el qual després sí que vénen a gaudir de les platges', ha sentenciat Pellicer.

El batlle ha reiterat que en els últims anys s'han reunit amb membres del govern central per reivindicar la necessitat ferroviària del territori. En aquest sentit, ha avançat que juntament amb el president de la Cambra de Comerç de Reus demanaran una reunió amb els màxims responsables del Ministeri. Per tot plegat, Pellicer ha exigit menys centralisme des de Barcelona i Madrid.