Back to top

Pellicer carrega contra la CUP, però els obre la porta a pactar

Després que aquest dimecres la CUP s'oferís a Esquerra per fer fora a Carles Pellicer... avui Junts per Reus ha comparegut en roda de premsa per repetir la seva aposta per formar una govern sòlid amb Esquerra i Ara Reus. Tot i criticar la postura dels cupaires, han assegurat que, avui mateix, hi obriran el diàleg per aconseguir grans consensos de ciutat. Mentrestant, ERC manté el silenci.
Carles Pellicer, alcalde en funcions de Reus.

Carles Pellicer ha respost al possible pacte alternatiu d'Esquerres que es podria forjar si Esquerra s'agafa a la proposta de la CUP i forgen una aliança a tres bandes amb el PSC. En un primer moment, ha recordat que l'endemà mateix de les eleccions municipals ja va iniciar converses amb ERC, Ara Reus i el PSC, per revalidar el pacte del darrer mandat i poder ampliar-lo als socialistes. D'entrada, però, ha criticat durament la proposta de la CUP d'apartar-lo del govern. 'No puc entendre que vulguin fer fora un alcalde de l'1 d'octubre', ha etzibat.

Tot i això, Pellicer ha defensat que el seu objectiu és governar amb una àmplia majoria i ha assegurat que aquest dijous obrirà diàleg amb els cupaires per encarar un gran acord de ciutat. Junts per Reus ha valorat positivament les converses iniciades amb ERC i Ara Reus i ha assegurat que, en els propers dies, es tornaran a reunir amb el Partit socialista.  

Paraules clau: