Back to top

Pellicer critica l'absència de Ciutadans als actes de Sant Pere

En el marc de la Festa Major de Sant Pere, l'alcalde Carles Pellicer ha anunciat avui que la convidada d'honor de la nit de Completes serà l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé. A més, ha criticat l'anunci del grup de Ciutadans d'abstenir-se de participar als actes institucionals de la festa.
Pellicer critica l'absència de Ciutadans als actes de Sant Pere

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha criticat aquest matí l'absència del grup municipal de Ciutadans als actes institucionals de la festa Major de Sant Pere. La formació taronja va fer aquest anunci la setmana passada, ja que considera que els actes van acompanyats de 'moltes connotacions polítiques que no els representarien ni a ells ni a molts reusencs i reusenques'. Per la seva banda, el batlle ha valorat que els regidors de Ciutadans 'no senten la ciutat'. Ha afegit així que 'si hi ha una regidors que opinen una altra cosa són lliures d'actuar com vulguin i són molt lliures, però jo crec que un regidor ha d'estimar la ciutat, la de sentir, l'ha de veure i anar als actes i als pregons, tot plegat forma part d'un sentit de ciutat'.

Així mateix, l'alcalde ha desvetllat qui serà el convidat d'honor d'enguany de la vigília de Sant Pere. Serà l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé. Aquesta podrà viure en primera persona la festa major. Ha justificat que 'des de Reus sempre hem tingut molt bona relació amb la resta de regions del sud'.

Pellicer també ha defensat la participació de Xavier Graset com a pregoner, davant de les crítiques que també van proferir des de Ciutadans. Aquestes declaracions s'han fet en el marc del tradicional esmorzar amb la premsa, previ a la Festa Major de Sant Pere.