Back to top

Pellicer a la CUP: "Els pactes els mirarem després del 26M"

El PDeCAT ha aprovat aquest dimecres per aclamació la llista de Junts per Reus en vista les eleccions municipals del 26 de maig. L'endemà que la CUP acusés als exconvergents de mantenir un pacte secret amb ERC i el PSC, el seu candidat, Carles Pellicer, els respon que no es pot fer "política de blocs".
Carles Pellicer

L'assemblea local del PDeCAT va aprovar ahir al vespre la llista amb la que concorrerà la formació el pròxim 26 de maig. Carles Pellicer treu pit, de nou, de la capacitat de sumar les diverses ànimes de la ciutat en una única llista que, assegura, està preparada per governar. La llista, més enllà dels noms que s'han anat desvetllant en les darreres setmanes, la tanca l'ex consellera reusenca d'ensenyament Meritxell Ruiz. Marc Arza, actual regidor d'urbanisme, ocuparà finalment un lloc de suplent a la candidatura.

Resposta a la CUP

Ara bé, l'actual alcalde també ha respost a les acusacions de la CUP que existeix un pacte escrit prèviament als comicis entre Pellicer, Noemí Llauradó d'Esquerra i Andreu Martín del PSC. Assegura Pellicer que no es pot parlar de bons i dolents quan es tracta del futur de la ciutat i considera que el moment de parlar de pactes és l'endemà de les eleccions. "No podem abordar els pactes des d'una política de blocs", ha dit l'actual batlle.