Back to top

Pellicer perd la qüestió de confiança

Per segona vegada, l'alcalde Carles Pellicer no ha rebut el suport de l'oposició i no ha superat la qüestió de confiança que havia plantejat per aquest dilluns. Si l'oposició no presenta un candidat alternatiu, en base al reglament, els pressupostos s'aprovaran automàticament d'aquí a trenta dies.
Pellicer no supera la qüestió de confiança

Aquest dilluns a la tarda s'ha viscut el que es podria considerar com la segona part d'un debat de pressupostos que va començar fa més d'una setmana. En aquells moments, el batlle reusenc va obrir una segona ronda de contactes per trobar suports. Tot i això, en la sessió extraordinària d'aquest dilluns l'oposició l'ha rebutjat frontalment de nou. Tot fa pensar que no hi haurà un candidat alternatiu, de manera que els pressupostos s'aprovarien d'aquí a un mes. 

La sessió d'aquest dilluns ha estat força semblant a la del darrer ple. Al llarg de més de dues hores, grups com el PSC i el PP han incidit de nou en la situació del Consorci de l'Hospital Sant Joan de Reus. A més, el portaveu dels socialistes, Andreu Martín, li ha retret que 'no ha fet els suficients esforços per reclamar qüestions ferroviàries com el Corredor Mediterrani o en temes d'Ensenyament'. El número 1 del Partit Popular, Sebastià Domènech, ha destacat que 'ens hauríem abstingut si no fos per la situació de deute en la qual ens trobem'. 

D'altra banda, la CUP ha posat l'accent en l'agenda social. Una vegada més, la portaveu Marta Llorens ha fet esment del 'rebuig de l'equip de govern a internalitzar el servei de neteja'. De fet, ha explicat que estan estudiant el cas jurídicament. Per la seva banda, el líder de la formació de Ciutadans, Juan Carlos Sánchez, ha titllat el ple d'aquest dilluns de 'fracàs'. Així, ha defensat que 'enguany no se'na ha emplaçat a fer propostes i tampoc ens han fet cas en la qüestió aprovada per moció d'abaixar-se els sous'.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades