Back to top

Pellicer proposa peatonalitzar el tomb de ravals

Junts per Reus proposa peatonalitzar el tomb de Ravals. La mesura busca revitalitzar el centre i potenciar el comerç. És la segona proposta urbanística del candidat Carles Pellicer després que la setmana passada ja anunciés la voluntat de construir un aparcament al Passeig Mata i una passarel•la per connectar-lo amb le barri Gaudí.
Pellicer proposa peatonalitzar el tomb de ravals

Carles Pellicer aposta per les reformes urbanístiques com a principal cavall de batalla durant la precampanya electoral de les municipals del 26 de maig. Després de les remodelacion de la plaça Catalunya i la plaça de la Sang, pel pròxim mandat, Junts per Reus proposa ara peatonalitzar el tomb de ravals i reformar la plaça del Prim. A la plaça del Prim, la idea és un projecte similar al de la Sang, amb unes obres que obririen l'espai i que donarien més pes als vianants. En la mateixa línia de peatonalitzar el centre de la ciutat, que Pellicer considera una tendència de les grans ciutats europees, també es proposa treure el trànsit rodat de les ravals.

Segons Pellicer, la peatonalització del tomb de ravals compta amb un consens ciutadà del 80% i els comerciants del Raval Santa Anna hi estan a favor. De fet, la proposta començaria per aquí i s'estudiaria la possibilitat d'ampliar la mesura al Raval de Jesús.