Back to top

Pellicer també proposa la passarel·la al Barri Gaudí

Junts per Reus planteja una passarel·la que creui per sobre les vies del tren en un pla de remodelació de la zona nord de la ciutat on també es contempla un aparcament de nova construcció per descongestionar la zona de l'estació ferroviària.
Pellicer proposa passarel·la al passeig Mata

Junts per Reus arrenca la presentació de propostes de cara les eleccions municipals de finals de maig. L'alcaldable, Carles Pellicer, proposa, també, una connexió entre el Passeig Mata i el barri Gaudí. També, perquè aquesta ha estat una idea llençada ja per ARA Reus i el PP, tot i que també és cert que el projecte està inclòs en forma de carrer sotarrat al pla general des de 1999.

Una passarel·la, més ràpida i barata de construir, mentre no es pugui dur a terme la connexió soterrada 

L'actual alcalde suma a la idea més projectes. D'entrada una reformulació total del Passeig Mata, mantenint la seva estructura tradicional. Fa pocs mesos que s'ha adequat el passeig i que s'hi ha incorporat una vuitantena d'aparcaments en superfície de zona blanca.

Un nou aparcament

Precisament, la manca de llocs per deixar el cotxe a la zona de l'estació de trens és el motiu perquè Junts per Reus llenci també la proposta de construir un nou aparcament soterrani a la zona nord, que es podria ubicar sota l'equipament ferroviari o sota el passeig Mata. Un aparcament gestionat per Reus Serveis Municipals que de moment no té ni pressupost ni nombre de places. L'alcalde considera ridícul que els usuaris de l'estació hagin d'anar a d'altres municipis per agafar el tren perquè no troben lloc per deixar el cotxe.