Back to top

Pellicer, Vilella, Caelles, i tres cares noves

Junts per Reus continua presentant els números de la llista de cara el 26 de maig d'un en un. El proper dimarts es farà públic el tercer integrant de la candidatura de l'actual alcalde, Carles Pellicer. Una llista que busca renovar-se i que en els primers sis llocs ja presentarà novetats.
Pellicer, Vilella, Caelles, i tres cares noves

Aquesta setmana Carles Pellicer ha presentat a Montserrat Vilella com a número 2 de cara les eleccions municipals. Vilella és una de les dues regidores que repetiran en els primers llocs de la llista.

Pràcticament amb tota seguretat, l'altra serà Montserrat Caelles, a qui Pellicer ha encomenat, durant aquests quatre anys, la promoció de ciutat, la cultura i el comerç, tres dels pilars fonamentals de la política del govern.

Dels altres integrants dels primers llocs de la llista, s'espera que tots siguin cares noves i que alguns comportin, en part, sorpresa. Així doncs, ni Hipòlit Montseny, ni Joaquim Enrech ni Dolors Sardà ocuparien els primers llocs de la llista de Junts per Reus. Tampoc Marc Arza, que ja va anunciar fa poc menys d'un any que es retirava de la política municipal.