Back to top

Pep Cuerba, número 5 de Junts per Reus

Carles Pellicer busca en un dels responsables d'una discoteca ampliar la transversalitat de la seva llista i rejovenir-la. Cuerba ja ha estat regidor de govern pel PDeCAT a Castellvell del Camp durant el darrer mandat.
Pep Cuerba, número 5 de Junts per Reus

Junts per Reus ha desvetllat aquest dilluns al vespre el número 5 de la seva candidatura per les eleccions del 26 de maig. Contra tot pronòstic, l'actual alcalde ha fitxat a Pep Cuerba, un dels responsables de la discoteca Sabana de Reus per formar part de la llista. Cuerba anirà a la llista rere Pellicer, Vilella, Pallarès i Caelles i culmina així un repòker de polítics propers a les diverses sigles de l'antiga Convergència (Junts per Catalunya, La Crida, PDeCAT...). 

Fonts properes a la candidatura asseguren que Cuerba permetrà ampliar l'aspectre de votants gràcies a la seva capacitat de mobilització. L'alcalde, Carles Pellicer, ha assegurat durant la presentació que l'empresari ve a "rejovenir la llista". 

Pellicer té la voluntat d'anar presentant, un a un, els 10 primers integrants de la candidatura. Dimecres presentaran el número 6.