Perden en l'últim sospir

El Reus Deportiu la Fira perd la Copa del Rei davant del Barça després d'un gol de Pau Bargalló a 47 segons pel final. Els roig-i-negres han anat sempre per darrere del marcador però han plantat cara als blaugranes. Cop dur per l'equip d'Enrico Mariotti.
reus barça final derrota

Pedro Henriques i Aitor Egurrola han estat els principals protagonistes de la primera part. Els porters de Reus i Barça han aturat bona part de les ocasions de perill. El conjunt d'Enrico Mariotti ha tingut el domini de la bola en els primers minuts i els blaugranes han esperat a la contra. El primer en perforar una porteria ha estat Pau Bargalló després d'engatar un llançament de cullera perfecte al minut 8 de partit. El Barça ha aprofitat l'avantatge per tenir controlat al Reus i no donar-li opcions. Els blaugranes han deixat passar el cronòmetre i fruit d'aquest treball han aconseguit fer el segon mitjançant Matías Pascual. Era el minut 18 de partit i el Reus anava perdent 0 a 2 en contra.

Els roig-i-negres han tingut la primera opció per retallar distàncies quan l'àrbitre ha assenyalat una targeta blava a Lucas Ordoñez. Raül Marín ha tingut una falta directa i no ha aconseguit anotar davant Aitor Egurrola. Un minut més tard, al 22, Albert Casanovas ha encapçalat una contra de manual, el defensa ha cedit a Marín i el killer roig-i-negre ha batut per baix. 1 a 2, l'esperança reusenca es mantenia viva.

A la segona part el Reus ha tingut la primera oportunitat per retallar distàncies. El Barça ha comès la desena falta però Raül Marín no ha tingut sort amb la falta directa. El duel ha continuat amb la igualtat. Els blaugranes, molt còmodes amb el marcador a favor, s'han mogut com peix a l'aigua. Al 34' el capità del Reus ha vist la targeta blava, el Barça ha tingut l'oportunitat per ampliar l'avantatge però Pedro Henriques ha estat providencial. El porter portuguès ha aturat la directa d'Ordóñez. Quan quedaven tan sols 10 minuts pel final del partit l'àrbitre ha assenyalat penal a favor del Reus. Albert Casanovas no ha fallat i ha situat el 2-2 al marcador. Tres minuts més tard però, gerro d'aigua freda. Pau Bargalló s'ha tret de la màniga un llançament llunyà per acabar perforant la porteria roig-i-negre. El Reus no s'ha donat per vençut. Els roig-i-negres podrien haver empatat al 46 però Egurrola ha aturat la pena màxima de Casanovas. Si que ho han fet al 48' quan Raül Marín ha posat el 3 a 3 quan faltaven 2 minuts pel final del partit. El somni més a prop.

El destí no ha volgut un final feliç perquè quan en una acció involuntària Marc Torra ha comès penal. Pau Bargalló, l'MVP del partit, no ha fallat i ha marcat el quart i definitiu gol del partit quan faltaven 47 segons pel final del partit. El Reus ho ha intentat fins al final amb cinc jugadors sobre la pista però no ha trobat la fortuna. 3-4 i el Barça campió de la Copa del Rei d'hoquei patins. El Reus Deportiu La Fira ha estat molt a prop d'aconseguir el títol i ha vist com el seu rival històric ha acabat guanyant el trofeu. Cop dur pels homes d'Enrico Mariotti que ho han donat tot per aconseguir l'anhelada Copa del Rei.

La fitxa del partit

Reus Deportiu La Fira (3): Pedro Henriques, Matías Platero, Albert Casanovas, Marc Torra i Raül Marín -cinc inicial- Àlex Rodríguez i Joan Salvat

FC Barcelona Lassa: Aitor Egurrola, Marc Gual, Sergi Panadero, Matías Pascual i Pau Bargalló -cinc inicial- Pablo Álvarez, Xavi Barroso i Lucas Ordóñez

Gols: 0-1 Pau Bargalló 7', 0-2 Matías Pascual 17', 1-2 Raül Marín 22', 2-2 Albert Casanovas 39', 2-3 Pau Bargalló 42', 3-3 Raül Marín 49', 3-4 Pau Bargalló 49'