Back to top

Pere Bonet, el Pere de La Palma, Tro de Festa

Pere Bonet, més conegut com el Pere de la Palma, ha estat guardonat amb el Tro de Festa 2017 “per la seva dedicació incondicional en benefici de l’activitat cultural, musical i festiva en un dels indrets més especials de la ciutat”. Des del 1996 al capdavant de La Palma, Bonet és un dels millors testimonis de l’activitat cultural que ha dut a terme l’entitat.
Pere Bonet, el Pere de La Palma, Tro de Festa

El Tro de Festa d’enguany s’ha atorgat a Pere Bonet, tècnic de l’IMAC encarregat de la gestió de La Palma, popularment conegut, de fet, com ‘el Pere de La Palma’. La Comissió de Protocol i la Regidoria de Cultura reconeixen d’aquesta manera la seva “dedicació incondicional en benefici de l’activitat cultural, musical i festiva en un dels indrets més especials de la ciutat”.

Des de l’àmbit personal, en destaca la seva pertinença a l’AMCA des de la fundació de l’entitat i la seva tasca a l’espai del carrer Ample des de l’any 1996. Tots els que han treballat amb ell remarquen com els ha facilitat i els facilita la feina, així com l’ànim i l’empenta amb què obre i tanca les portes de La Palma en els horaris que això suposa, sense haver perdut mai la seva actitud propera i disposada. Les diferents generacions de jovent, però no de manera exclusiva, vinculades al món cultural i festiu de la ciutat, el coneixen de primera mà i asseguren que sempre ha estat disposat a ajudar més enllà del que la seva feina requereix.

D’aquesta manera es reconeix la tasca professional de Pere Bonet, el Pere de La Palma, probablement un dels millors testimonis de tota l’activitat cultural que s’ha dut a terme al capdamunt del carrer Ample.