Back to top

Pere Granados: 'Hard Rock, a només una signatura'

En una entrevista a Canal Reus, l'alcalde de Salou, Pere Granados, assegura que només cal un document per desencallar les obres de Hard Rock. Un projecte que fa cinc anys que s'arrossega i que, després de reformular-se, havia de començar a aixecar-se aquest 2019. S'espera que les obres comencin el primer semestre del 2020.
Pere Granados

L'alcalde de Salou, Pere Granados, confia que en els pròxims mesos es pugui desencallar, d'una vegada per totes, el projecte de Hard Rock a la Costa Daurada. Granados espera que el nou complex turístic permeti la desestacionalització del turisme del territori i que permeti incrementar el nombre de mercats. Més enllà dels casinos i les botigues, l'alcalde de Salou destaca el programa d'activitats lúdiques i musicals que acompanyaran Hard Rock.

Pas definitiu

Després que la Generalitat anunciés que exercirien l'opció de compra dels terrenys de Hard Rock, el complex turístic està a només una signatura d'arrancar les obres. És el que diu Pere Granados, l'alcalde de Salou, que assegura que només queda la signatura de la taxació dels terrenys on s'ha de construir el projecte. Un projecte que ha de permetre diversificar l'oferta turística i desestacionalitzar el sector.

Granados també assegura que Hard Rock anirà acompanyat de diverses activitats lúdico-festives que convertiran la Costa Daurada en un potent atractiu turístic.

Destinació turística intel·ligent

A tot això, Salou ha aconseguit 2 milions d'euros de subvenció per convertir-se en una destinació turística intel·ligent. Un seguit d'actuacions i de millores que, a partir de les noves tecnologies i aplicacions de darrera generació, han de permetre gestionar els serveis públics d'una manera més eficient. L'objectiu és millorar les condicions de vida dels ciutadans, però també garantir una millor estada dels turistes. En aquest marc, també s'hi inclou un projecte d'àrees de promoció comercial, els APPEU de la Generalitat; així com una normativa per regular els pisos turístics.