Back to top

Pere Granados: 'La sentència del TSJC avala el projecte de Hard Rock'

L'alcalde de Salou insta al Govern a modificar el Pla Director Urbanístic del projecte turístic i que es reubiquin els equipaments afectats per la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, està satisfet perquè segons assegura, "el jutge ha validat el projecte Hard Rock". Diu que l'únic que cal és reubicar les zones afectades i que a partir d'aquí, la resta d'arguments dels contraris a Hard Rock, segons l'alcalde de Salou, queden desacreditats. 

Granados ha assegurat aquest dimecres que la sentència només recull que una zona d'equipaments i una altra d'espais verds es troben sota el risc químic, però que això té fàcil solució, reubicant aquests espais en altres àmbits dels terrenys de Consorci Recreatiu i Turístic, entre Salou i Vila-seca.

La por a la por dels promotors

Granados assegura que l'únic temor que té ara és que els promotors del projecte es facin enrere per culpa de les inestabilitats provocades pels contraris a Hard Rock. De fet, els acusa de voler frenar un projecte que ha de permetre el desenvolupament econòmic del territori.

Planol Hard Rock

Segons l'alcalde de Salou, la inestabilitat en el si del Govern de la Generalitat després de la inhabilitació del president Torra no ha d'afectar els següents passos i espera que el govern català mantingui el compromís amb el projecte de la Costa Daurada.  

Les obres podrien començar en un any

Segons l'alcalde de Salou, la resolució no qüestiona el complex turístic i d'oci i considera que és viable que les obres de construcció de Hard Rock a la Costa Daurada comencin d'aquí un any. 

Paraules clau:

Notícies relacionades