Back to top

En Peret Ventura aterra a Canal Reus

Canal Reus estrenarà aquest divendres, abans de l'informatiu vespre, una nova sèrie pensada per als més petits. Es tracta de 'La botiga d'en Peret'. Aquest botiguer rondinaire anirà acompanyat del seu amic Fito Luri i altres personatges molt entranyables per explicar històries diverses de la ciutat de Reus.
En Peret Ventura aterra a Canal Reus

El botiguer Peret Ventura arriba a Canal Reus a partir d'aquest divendres. Sota el nom de 'La botiga d'en Peret' es gaudirà d'una sèrie infantil que es podrà veure cada divendres abans de les 8 del vespre, és a dir, pocs minuts abans de l'Informatiu Vespre. En Peret Ventura, un botiguer una mica rondinaire arribarà acompanyat del seu amic Fito Luri a la guitarra. També serà habitual conèixer l'ocell Tuiti, qui ha decidit instal·lar el seu nit a la botiga d'en Peret. Al llarg dels diversos capítols es podran conèixer nous personatges que ajudaran a desvetllar històries i secret de Reus amb una mirada diferent. Aquest dissabte s'ha presentat la sèrie al Passeig Comercial el Pallol i ja ha estat ben rebuda per grans i petits.

De fet, el personatge d'en Peret Ventura va néixer fa 9 anys, de la mà del titellaire Arnau Colom i de Fito Luri. Ara, el duo artístic, porten les històries més divertides del personatge fins a la televisió. La presentació també va servir per començar a cantar la cançó del personatge. La càpsula d'entre 3 i 5 minuts es podrà veure en repetides ocasions per la televisió, però també a través de la web i les xarxes socials.