Back to top

Pérez afronta la presidència del Centre de Lectura amb estratègia

L'exalcalde Lluís Miquel Pérez és el nou president del Centre de Lectura de Reus. Ahir a la tarda va ratificar el càrrec a l'assemblea general de socis de l'entitat. Pérez, aposta per planificar estratègies per repensar el futur i per a buscar noves fonts de finançament mitjançant el mecenatge privat.
Pérez, nou president del Centre de Lectura

Lluís Miquel Pérez és des d'ahir el nou president del Centre de Lectura. Va ratificar el càrrec a l'assemblea general de socis celebrada ahir a la tarda, sent la seva candidatura l'única en el procés. El president entrant va exposar el programa pensat per a mig i llarg termini, tenint en compte un canvi d'estratègies cercant noves fonts de finançament i obrir l'entitat a la ciutadania.

El primer repte de Pérez serà tirar endavant l'ampliació de les instal·lacions, en la qual va posar la primera pedra com a alcalde. Un projecte ambiciós que la junta sortint, amb Jaume Massó al capdavant, no ha pogut dur a terme per falta de finançament.

Pérez destaca l'interès de l'entitat de col·laborar amb la URV per potenciar l'àmbit científic i tecnològic i per projectar-la a l'exterior.