Back to top

Performance "Sense Veu" per exigir al consistori reusenc més implicació en les arts visuals

Disposar d'espais adequats per al desenvolupament i exhibició de les arts visuals, com també de polítiques que les impulsin. Aquests són els principals objectius de l'Associació d'Artistes Visuals de les Comarques del Sud, que aquest dissabte ha reivindicat, amb la performance "Sense Veu", més implicació de l'ajuntament de Reus.
performance silenciosa de les arts visuals contemporànies

El malestar dels artistes d'Arts Visuals de les Comarques del Sud s'ha traslladat aquest dissabte a la plaça del Mercadal de Reus en una performance silenciosa, "Sense Veu", que ha volgut expressar la poca veu que se'ls dona. L'acte reivindicatiu ha acabat amb la lectura d'un manifest on han expressat les seves demandes.

L'associació denuncia la manca d'implicació de l'administració local arran de la desaparició de locals dedicats al sector, fent referència explícita al canvi del model de gestió del Centre d'Art Cal Massó, però també per l'eliminació d'exposicions programades, premis i beques.

Des de l'associació, que compta amb una seixantena de socis, asseguren sentir-se decebuts davant la falta de voluntat, per part de la regidoria de cultura de Reus, de tirar endavant polítiques que avancin cap al desenvolupament de les arts visuals a la ciutat.  

Notícies relacionades