Back to top

Perquè cap infant es quedi sense regal aquestes festes

Caixabank ha posat en marxa la quarta edició de 'L'Arbre dels Somnis', una campanya solidària amb la qual es pretén mobilitzar a la ciutadania perquè cap nen o nena es quedi sense regal aquest Nadal.

Que cap infant es quedi sense regal. Aquest és l'objectiu de la iniciativa de L'Arbre dels Somnis' de Caixabank que enguany arriba a la seva quarta edició. En aquesta, totes les persones que ho vulguin podran complir les il·lusions dels més petits que, pels escassos recursos econòmics de les seves famílies, difícilment tindran regal aquestes festes.

Beneficiarà a gairebé 300 nens i nenes del territori

En total, al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, l'acció s'organitza juntament amb 13 entitats i beneficiarà a 294 nens i nenes. Fins al 15 de desembre, clients i empleats de l'entitat financera poder recollir a la seva oficina una de les cartes en les quals els petits beneficiaris expliquen quins són els regals que més il·lusió els faria rebre.

carta arbre dels somnis

Es calcula que aquesta edició mobilitzarà milers de persones, entre entitats col·laboradores, treballadors socials, voluntaris, empleats i clients de Caixabank i pretén arribar en el conjunt de l'Estat a prop de 25.000 infants en situació de vulnerabilitat.

Paraules clau:

Notícies relacionades