Back to top

Un petit tast de cada esport a les estades esportives dels Ploms

Els casals i els campus no poden faltar a l'estiu. El Club Natació Reus Ploms acull com cada any les estades esportives on els nens poden escollir entre el multi esport i la tecnificació d'una de les quinze modalitats esportives que ofereix el campus.
Estades esportives CN Reus Ploms

Futbol, bàsquet i tenis pàdel. Aquests són els esports que més triomfen a les estades esportives que organitza cada estiu el Club Natació Reus Ploms. Gairebé 300 nens d'entre 3 i 16 anys participen al campus, a través del qual, practiquen el multi esport i proven una quinzena d'esports diferents com l'hoquei, la gimnàstica rítmica o el taekwondo.

Així, els nens escullen l'esport que els agrada més i poden apuntar-se a la tecnificació on perfeccionen la tècnica d'aquell esport. Els últims moments de les estades són per banyar-se a la piscina, un imprescindible de l'estiu que ajuda a alleugerar aquesta calor.

Unes estades que s'allarguen fins a principis de setembre amb un objectiu clar: passar una bona estona i descobrir quin és l'esport preferit de cada nen.

Paraules clau: