Back to top

Pintades "antivacunes" al CAP de Riudoms

El Centre d'Atenció Primària de Riudoms ha aparegut amb diverses pintades a les seves parets que acusen les vacunes de "matar"

El CAP de Riudoms ha sofert un acte vandàlic a la façana de l'edifici. La CUP del municipi ha denunciat l'aparició de diverses pintades a les parets del centre sanitari en contra les vacunes de la covid. Les pintades acusen les vacunes de "matar" i també s'oposen a la vacunació dels més petits amb la frase "Los niños no se tocan".

L'Àrea Bàsica de Salut és un dels centres on es pot demanar cita per accedir a la vacunació, que es realitza a les Escoles Velles. La coordinació del CAP ha preferit no pronunciar-se al respecte i els riudomencs consideren que aquest acte vandàlic és inapropiat.

Pintada façana antivacunes CAP Riudoms

La pintada s'ha realitzat poc abans que comenci la vacunació de la franja de persones residents a Catalunya que tinguin entre els 16 i els 29 anys. El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, va anunciar que aquest dimarts començarà a vacunar-se la franja de població nascuda entre el 1992 i el 2005. Però encara no es sap si es vacunarà els infants i quan es podria dur a terme.

La CUP de Riudoms ha mostrat el seu rebuig a les xarxes socials, i ha afirmat que la vacunació massiva és "el camí per aconseguir la immunitat col·lectiva i evitar més morts per la COVID19". A més, ha volgut mostrar el seu suport al personal sanitari.

Paraules clau:

Notícies relacionades