Back to top

Pinya veïnal amb el comerç de proximitat

La Federació d'Associacions de Veïns de Reus (FAVR) fa una crida a la ciutadania per tal que consumeixin, sempre que puguin, al petit comerç.
Campanya impuls comerç local

La crisi econòmica derivada de la COVID-19 ha colpejat durament el comerç de la ciutat i els representants de les entitats veïnals asseguren que volen "retornar als botiguers tot allò que sempre han fet per nosaltres". Per això aquest dimarts han presentat una campanya per potenciar entre la ciutadania el consum de productes del petit comerç local. 

Una desena de representants veïnals, de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus (FAVR), s'han concentrat aquest dimarts a la rambla del Carrilet, acompanyats de la presidenta de la Unió de Botiguers de Reus, per demanar sensibilitat a la ciutadania. Demanen que "es consumeixi sempre que es pugui al petit comerç" per tal de preservar aquest actiu econòmic i social. 

Marco Massó, president de la FAVR, assegura que "el petit comerç va més enllà del Mercadal i la plaça de la Llibertat" i per això fa una crida als barris de la ciutat perquè també consumeixin als seus comerços de proximitat. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades