Back to top

El pla d'obres del barri del Carme descarta grans modificacions

El pla d'obres del barri del Carme no incorporarà modificacions. Així s'ha reconegut des del consistori a la visita de les obres d'enderroc d'aquest matí. D'altra banda, l'alcalde Carles Pellicer s'ha compromès a la creació d'una taula de treball amb el veïnat durant els propers quatre anys.
El pla d'obres del barri del Carme descarta incloure-hi grans modificacions

El pla d'obres referent a la remodelació del barri del Carme no es modificarà, a priori, incloent-hi les noves propostes dels veïns. Així ho han confirmat l'alcalde Carles Pellicer i el regidor d'Urbanisme Marc Arza a la visita d'obres d'aquest matí. La modificació del pla d'obres per part dels veïns, que incloïa una desena de punts sobre el futur dels solars i carrers, no s'afegirà al pla aprovat l'any 2004. "Les propostes de pla, quan es fan s'han de mantenir. I per tant, el projecte que l'Ajuntament tenia pel barri és el que s'ha de seguir. És el que està escrit i aprovat, i hi pot haver unes petites modificacions però no massa més", explica el regidor d'Urbanisme a l'Ajuntament de Reus, Marc Arza.

D'altra banda, l'alcalde s'ha compromès a crear d'una taula de treball entre l'Ajuntament i l'Associació de Veïns de cara als propers quatre anys. Una taula que des de l'associació s'espera que serveixi definitivament per a revitalitzar la zona. "En els propers quatre anys hem d'abocar esforços al barri del Carme", reconeix l' alcalde de Reus, Carles Pellicer.

"Hi ha carrers on pràcticament no hi transiten els veïns, i crec que és necessària aquesta revitalització", afegeix el president de l'AAVV L'Harmonia del Carme, Josep Machado.

Les obres d'enderroc del barri del Carme van inciar-se fa un parell de setmanes i es preveu que quedin enllestides en els propers mesos. El consistori estudiarà com quedarà de zona, i de moment queda confirmada la construcció d'una quinzena de pisos de protecció oficial.

Paraules clau: