Back to top

El Pla Urbanístic impossibilita el projecte d'Onolfo

L'Ajuntament de Reus reitera que l'actual propietari del Club de Futbol Reus Deportiu no els hi transmet cap confiança, i que el projecte del complex d'oci i remodelació de l'Estadi Municipal plantejat pel de Miami Beach no és viable segons el Pla d'Ordenació Urbanístic Municipal.
Clifton Onolfo a les portes de l'Ajuntament de Reus amb l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer

L'Ajuntament de Reus ha tornat a insistir a Canal Reus que no hi ha cap intenció de reunir-se amb els homes de Clifton Onolfo, qui aquesta setmana han aterrat a la capital del Baix Camp.

El consistori li ho va comunicar des d'un inici

La voluntat de salvar la SAE no passa per l'actual propietari roig-i-negre segons el consistori, ja que l'americà no els hi genera, segons diuen, "la més mínima confiança".

Ni es reuniran en ell ni tenen intencions de valorar la seva proposta, la qual passa per una remodelació total de l'Estadi Municipal i la construcció d'un complex d'oci. Afirmen que no estan interessats a conèixer cap altre tipus d'iniciativa, perquè la seva és inviable segons el Pla d'Ordenació Urbanístic Municipal.

Tal com apunten, "la ciutat ha de tenir clar que l'Estadi Municipal és una instal·lació esportiva" i no un projecte immobiliari. La voluntat del consistori i de Reus Esport i Lleure és doncs garantir el futur del futbol a la capital del Baix Camp a través de la Fundació Futbol Base Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades