Planten cara sense ser efectius

El Reus Deportiu Miró fa miracles per intentar vèncer un Noia que s'ha acabat emportant el duel de la jornada per mèrits propis (2-1). Els reusencs han patit en va, i s'allunyen d'aquesta manera set punts del segon classificat de l'OK Lliga, el Liceo.
Imatge del partit entre el Noia Freixenet i el Reus Deportiu Miró

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Duel amb majúscules entre dos candidats a aixecar la Copa del Rei d'hoquei patins d'aquest 2019. El Reus Deportiu Miró no s'ha trobat còmode a l'Ateneu de Sant Sadurní d'Anoia en una primera meitat marcada per la tònica dominant local.

Emoció sense gols

Ja al minut 4, els roig-i-negres han desafiat al Reus, avui de blanc, amb una doble ocasió que ha aturat Càndid. El mur reusenc ha acabat traient “in extremis” un xut de Sergi Aragonès, que s'ha estavellat al pal en primera instància, i un tir de Sergi Lloca. Els de Jordi Garcia buscaven ser protagonistes amb una gran triangulació al minut 9 que ha interceptat Zapater. El mateix porter del Noia ha comès penal al minut 11 sobre Marc Julià que ja havia enviat la bola al fons de la xarxa. Joan Salvat però no ha pogut batre el recentment incorporat Xus Fernández. Res han rascat els del Baix Camp amb un home més.

Nou penal al minut 17 a favor dels locals on Xavi Costa no ha pogut superar Càndid. I altre cop la pilota aturada ha provat de decidir el partit, però Ballart ha aturat el tir d'Edu Fernández. D'aquesta manera s'ha arribat al descans.

Poc encert davant un gran rival

A la segona meitat el matx ha continuat amb l'agressivitat de l'inici, caracteritzat per un constant d'anades i vingudes. Al minut 29, Càndid ha evitat el primer gol de la nit, i un minut més tard, César s'ha topat amb el pal. El refús l'ha enviat fora el capità del Reus. El marcador s'ha mogut, per fi, amb la desena del Reus. Sergi Llorca, des dels set metres, ha fet la guitza a Càndid que no ha pogut refusar la bola lluny de la porteria (1-0). Marc Julià ha desaprofitat una oportunitat d'or també des del punt de la directa amb la desena dels de Sant Sadurní.

Semblava que als reusencs no els hi sortia res bé quan Àlex Rodríguez ha utilitzat un dels seus míssils en forma de xut creuat per posar les taules (1-1). Amb el partit pràcticament decidit, el col·legiat ha tret blava a Romà, i Sergi Llorca ha sentenciat el matx anotant la directa (2-1). Sense més temps per intentar igualar un marcador que ha finalitzat amb el 2 a 1 final.

D'aquesta manera el Noia aconsegueix igualar a punts als de la capital del Baix Camp que ja tenen en ment un dels partits més importants d'aquesta temporada. El matx de Lliga Europea davant el Lodi Italià. El partit es disputarà dissabte, 16 de febrer, al Palau d'Esports a partir de les nou del vespre.