Back to top

Platja i esports d'aigua al casal Shaka de Cambrils

Una trentena de nens i nenes participen al Casal Shaka de Cambrils on practiquen diferents activitats aquàtiques com el padel surf, el kayak o l'snorkel. Els nens, d'entre 6 i 12 anys, gaudeixen cada matí de la platja del Cavet i viuen un estiu d'allò més divertit.
Casal Shaka

Padel surf, kayak i jocs d'aigua. Aquestes són algunes de les activitats que els nens i nenes del Casal Shaka de Cambrils practiquen cada dia a la platja del Cavet. Un casal que es desmarca d'allò més tradicional i aprofita l'ambient de la platja per jugar a jocs d'aigua i practicar esports aquàtics.

Cinc hores on els nens no només aprenen a anar en kayak o fer padel surf sinó que es diverteixen buscant crancs, pops i eriçons. Al casal també hi ha lloc pels inflables i les gimcanes, que són les activitats preferides de la majoria dels nens apuntats.

Una manera diferent d'aprofitar l'estiu a la platja practicant aquests esports alternatius. De moment el casal ja frega el ple amb una trentena de nens, del territori i de fora del país.

Paraules clau: