Back to top

Ple absolut en les tres sessions de "Hits" del Tricicle

La companyia de teatre Tricicle ha aconseguit omplir les tres sessions del seu espectacle "Hits" que s'ha representat aquest cap de setmana al teatre Fortuny. És un muntatge que recull els millors gags de la seva llarga trajectòria.
hits del Tricicle

Rialles... i més rialles, davant uns gags humorístics que gairebé tothom té en ment, però que continuen atraient un nombrós públic. I és que en aquesta selecció d'esquetxos hi ha el millor del Tricicle. La majoria s'han representat tal i com es van estrenar, i és que el pas dels temps no els ha afectat gens ni mica. Han estat cent minuts farcits d'humor intel·ligent. Entre el públic, la Remei París opina que "recordarem coses, però com que no hem vist tots els espectacles, algun esquetx ens sorprendrà, perquè serà nou per nosaltres".

La Cecília Vendrell diu que "són uns actors molt representatius del nostre país, que sempre ens han agradat molt i ara que han aterrat a Reus, doncs aprofitem per veure'ls". L'Alfredo Muñoz reconeix que els ha vist moltes vegades i afirma que "m'agradarà, ho tinc claríssim, que m'agradarà". El Joan Masdéu, que també els ha vist altres vegades, diu que "està garantit que em faré un fart de riure. Bàsicament són coses conegudes, però crec que ho fan molt bé i no cansa de veure'ls".

La dotzena d'esquetxos que inclou l'espectacle han estat escollits pel públic a través de les xarxes socials. La part final del muntatge conté un conjunt de gags molt curts que acaben de complementar el resum dels seus, gairebé quaranta anys, de carrera

Notícies relacionades