Ple al quinze de la Fundació

Triomf de mèrit de la FFBR, tenint en compte que les de Marc Mestres van jugar més de 60 minuts amb una jugadora menys.

Victòria importantíssima de la Fundació davant la Rapitenca. Les visitants arribaven a l'Estadi amb només una derrota i sent, conjuntament amb les reusenques, una de les candidates per l'ascens. Les roigs-i-negres van sortir al partit amb l'objectiu de buscar els tres punts, i al minut 7, un fort xut creuat de Paula Catalán va convertir-se en el primer gol de la tarda.

Qui no va fallar en la seva cita amb el gol va ser la pitxitxi Irati Lazcano. La 10 reusenca va fer el segon amb un xut ras, i pocs minuts després, va fer el tercer aprofitant un refús a l'interior de l'àrea petita. Amb el 3-0 semblava que el partit estava sentenciat, però l'expulsió de la portera local Gemma Rius i el gol d'Anna Escribano des del punt de penal, deixaven el duel obert de cara a la segona part.

A la represa, Esther de Manuel va tranquil·litzar la parròquia reusenca fent el quart, i poc després, Naiara Sorribes retallaria distàncies per les visitants després d'una gran aturada d'Abril Bosch. Gemma Salvat va fer el 5-2 definitiu en l'última jugada del partit. Amb aquest triomf la Fundació se situa en segona posició de la Segona Catalana.