Back to top

El ple aprovarà aquest divendres el nou contracte de la brossa

Es tracta del segon plec de clàusules que passarà pel plenari en menys d'un any, després de les impugnacions al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic.
Brossa

Després de dos anys de prórroga i una sentencia del Tribunal Català de Contractes del Sector Públic, l'Ajuntament de Reus desencallarà aquest divendres al plenari el nou contracte de recollida d'escombraries i neteja de la ciutat.

Es tracta del contracte més important de la ciutat, amb prop de 14 milions d'euros anuals. 

De fet, una de les novetats del plec de clàusules que s'aprovarà aquest 19 de juny, és l'increment de més de mig milió d'euros en relació al primer plec, aprovat l'octubre passat. Aleshores es va aprovar un contracte de 13,2 milions d'euros anuals, IVA inclòs. Amb els retocs imposats pel tribunal després de la impugnació, ara el preu total serà de 13,7 milions. 

L'oposició carrega contra el govern

A tot això, el PSC, el principal partit a l'oposició, assegura que el govern ha actuat de forma negligent. La CUP proposa que sigui SIRUSA qui es faci càrrec del servei i Ciutadans considera que caldria ampliar la plantilla de treballadors. 

De fet, els treballadors han estat també un agent actiu els darrers mesos, protestant pel que consideraven una manca de seguretat a l'hora d'anar a treballar i pujar en un dels vehicles del parc de camions. A més, també han estat, en reiterades ocasions, reclamant un increment de sous. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades