Back to top

El ple desencallarà la zona blava de l'Hospital

Pràcticament dos anys després de l'anunci, el govern municipal aprovarà divendres vinent les obres de pavimentació de l'esplanada de terra per recovertir-la en una zona blava.
aparcament hospital

Actualment, els cotxes hi aparquen de forma desordenada i els usuaris es queixen del mal estat del sòl, perquè quan plou s'anega i es generen clots imponents que són difícils de sortejar. S'espera que els treballs puguin començar en les properes setmanes.

Tot plegat forma part d'un pla de l'Ajuntament per nodrir de places la zona del Tecnoparc. De fet, l'empresa d'aparcaments va assumir la gestió dels equipaments soterrats de l'Hospital i de la Fira de Reus, amb un màxim de 4 euros al dia pel primer i de 2 pel segon. Amb el nou aparcament de superfície, la zona comptarà amb 1.500 places a preu reduït, segons el consistori.

Aparcar a la zona blava costarà mig euro l'hora, amb un màxim de dos euros al dia. En total, s'hi dibuixaran unes 300 places. Els usuaris de l'actual esplanada aplaudeixen la mesura, ja que creuen que l'hospital necessita urgentment un aparcament per a totes les butxaques.