Back to top

El Ple donarà llum verda a la residència d'Horts de Miró

Pellicer desencallarà aquest divendres una de les pedres a la sabata que arrossega des que va començar a governar la ciutat. El plenari ha d'aprovar el nou conveni que permetrà l'obertura de la residència d'Horts de Miró i que fa set anys que està enllestida però que es manté tancada.
Residència

Segons avança aquest dimecres el Diari Més, el nou conveni entre l'Ajuntament i la Generalitat de Catalunya està enllestit. Es tracta d'un document que soluciona, després de dos anys, el bloqueig institucional que va viure Catalunya durant la tardor del 2017, amb l'aplicació de l'article 155. Una situació que va frenar l'obertura de la residència, prevista pel gener del 2018 després de diverses pròrrogues.

El nou conveni, redactat després de dos anys per complicacions jurídiques, ha de permetre que una trentena de les places del nou equipament siguin públiques. Així doncs, 29 places seran conveniades. Amb tot, parlem tan sols de la meitat de les places totals que permet la residència, que compta amb dos pisos, dels quals només un es posarà en funcionament primerament.

Notícies relacionades