Back to top

Ple de podis catalans per les gimnastes de l'AE Pare Manyanet

Les reusenques s'han endut dues medalles d'or i una de bronze, fet que els hi permet participar en el Campionat d'Espanya Base de Conjunts que se celebrarà a Pamplona els dies 2 i 3 de maig.
Imatge dels conjunts de la secció de rítmica de l'Associació Esportiva Pare Manyanet en el Campionat de Catalunya - Copa Base de Conjunts

Les gimnastes de la secció de rítmica de l'Associació Esportiva Pare Manyanet han fet ple de podis en el Campionat de Catalunya-Copa Base de Conjunts celebrat el cap de setmana passat a Torredembarra.

Tres conjunts, tres medalles

Les del Baix Camp hi han participat amb tres equips: un benjamí, que ha assolit l'or, un aleví, que ha quedat tercer, i un cadet, que s'ha proclamat també campió.

Els mèrits assolits permeten a les manyanetenques arribar a la fase nacional, el Campionat d'Espanya Base de Conjunts, que se celebrarà a Pamplona el cap de setmana del 2 i 3 de maig.

Imatge dels conjunts de la secció de rítmica de l'Associació Esportiva Pare Manyanet que han participat en el Campionat de Catalunya - Copa Base de Conjunts
Imatge dels conjunts de la secció de rítmica de l'Associació Esportiva Pare Manyanet que han participat en el Campionat de Catalunya - Copa Base de Conjunts

El conjunt sènior, preparat

A més a més, les reusenques encara han de participar amb un conjunt sènior de nivell absolut que disputarà la prova classificatòria el dia 22 de març, i si obtenen bons resultats, també viatjaran a la capital de Navarra per disputar la 3a Fase Copa d'Espanya de Conjunts.

Els objectius de totes elles són no cometre ni un error en l'execució dels exercicis. El perfeccionament de la seva tècnica els ha brindat l'honor de ser les úniques esportistes de la ciutat que han arribat a la fase catalana, i ara, també a l'estatal.

Paraules clau:

Notícies relacionades