Back to top

El plenari del maig votarà si Mas Mainer s'anomena Parc de l'1 d'octubre

El plenari d'aquest maig tornarà a posar el focus ens els fets de l'1 d'octubre. En aquest cas, pel que fa a la nomenclatura dels espais de la ciutat. Els diferents grups debatran si el parc de Mas Mainer s'ha d'anomenar Parc de l'1 d'octubre.
El plenari del maig votarà si Mas Mainer s'anomena Parc de l'1 d'octubre.

D'altra banda, la CUP presentarà una moció amb SOS Educació per donar suport als membres del professorat investigats per suposats delictes d'odi de Sant Andreu de la Barca, així com mostrar suport per als dos centres investigats als Baix Camp: l'escola la Vitxeta i l'IES Joan Puig i Ferrater de la Selva del Camp.

Per la seva banda, el Partit Socialista portarà una moció per reclamar que Reus ofereixi places temporals de residència per a persones adultes amb discapacitat intel·lectual. Així mateix, instaran al Govern de la Generalitat a comptar amb més recursos per reduir l'atur juvenil amb la Xarxa d'Impulsors del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya.

En clau esportiva, també passarà pel ple la destinació de part del superàvit del 2017 en la construcció de tres pavellons municipals. Qüestió que ja compta amb el suport del PSC per tirar endavant. En aquesta línia, el Partit Popular demanarà que Reus sigui seu d'un Centre de Tecnificació de Patinatge Artístic. Ciutadans vol que el govern estudiï la possibilitat de preguntar als veïns de la ciutat sobre la necessitat d'implantar a la ciutat el nou Pla Específic de la Bicicleta. Defensen que l'envergadura d'aquest projecte és molt elevada i creuen que caldria consultar-ho amb la ciutadania.