Back to top

El Ploms acull el Campionat de Catalunya Júnior d'Hoquei

El Club Natació Reus Ploms ha acollit el Campionat de Catalunya d'hoquei de categoria Júnior. Els 8 millors equips del territori s'han enfrontat en un total de 5 jornades durant tot el cap de setmana on el Manlleu i el Barça han quedat en primera i segona posició respectivament. El Campionat ha format part dels esdeveniments esportius que el Reus Ploms ha dut a terme a les seves instal•lacions per celebrar el seu centenari.
El Ploms acull el Campionat de Catalunya Júnior d'Hoquei

Dies intensos del millor hoquei patins juvenil a Reus amb la 37a edició del Campionat de Catalunya d'aquesta modalitat. 8 equips, els millors del territori han trepitjat la capital del Baix Camp en una competició que ha escollit els dos clubs que representaran Catalunya al Campionat d'Espanya aquest mes de maig. Les instal·lacions del Club Natació Reus Ploms han estat l'escenari d'aquesta cita esportiva, un dels plats forts de la celebració del centenari del club.

La victòria del campionat ha estat pel Club Patí Manlleu que s'ha imposat al Barça per faltes directes. Per la seva banda, el Reus Deportiu ha quedat en setena posició després de guanyar el SHUM A 6 a 3 i perdre davant del Barça a quarts de finals.