Back to top

El Ploms apostarà pels equips de base de waterpolo

L'equip sènior del Club Natació Reus Ploms juga aquesta setmana el play off de descens, encara que no pot baixar de categoria perquè no n'existeix cap d'inferior. Mentrestant, el club prepara la temporada vinent i vol impulsar la base d'aquest esport.
CN Ploms - Minorisa

El Club Natació Reus Ploms ja pensa en la temporada vinent. El club vol apostar pel waterpolo, fent una escola d'equips de base. De moment no se'n saben molt detalls, però des de l'entitat creuen que han de potenciar aquest esport tenint en compte que és una de les sortides directes de la natació.

El Ploms compta amb un equip sènior de waaterpolo que juga a Segona Divisió B. Enguany ha quedat sisè a la taula de puntuacions, a només dos punts del cinquè classificat. Aquest cap de setmana disputaran la tornada del play off de descens, serà dissabte 19 de maig a Manresa. La setmana passada van perdre 7 a 14 a casa davant el Club Natació Minorisa. Tot i que aquest pas és un tràmit perquè no hi ha categoria inferior. Aquesta temporada el conjunt ha tingut bones sensacions.

L'any vinent l'equip vol continuar per tal de consolidar la categoria. També esperen l'arribada d'un tècnic nou que a més a més farà de director esportiu de la secció. Ja tenen el nom decidit, però encara no el volen fer públic a falta de tancar els últims serrells.

Paraules clau: