El Ploms d'hoquei guanya al Vila-seca en un derbi vibrant

L'hoquei dels Ploms ha sortit victoriós en el derbi de Nacional Catalana davant el Vila-seca per 6 gols a 4. Els albi-negres han sabut patir a pista en una segona meitat molt igualada que ha permès finalment als reusencs endur-se els tres punts. La segona volta serà vital pels dos conjunts en la lluita per la salvació.

El Reus Ploms i el Vila-seca d'hoquei, dos equips en una lluita aferrissada per mantenir-se a Nacional Catalana s'han enfrontat en un derbi molt emocionant. En la primera part del partit els reusencs s'avançaven al marcador amb dos gols protagonitzats pels bessons Arnau i Marcel Bosch al minut 5 i 13 respectivament. No és fins al minut 20 que el Vila-seca aconsegueix entrar a la porteria dels albi-negres amb un gol de Marc Verges deixant el marcador 2 a 1 fins al descans.

Ja en el segon temps els reusencs aconsegueixen pujar el marcador 4 a 1 amb molt pocs minuts de diferència, una vegada més de la mà dels germans Bosch. A partir del minut 9 però els vila-secans comencen a espavilar-se fins a aconseguir igualar el marcador 4 a 4 amb un gol de Pàmies i dos de Pujals, tensant d'aquesta manera el matx. Els reusencs continuen amb la mateixa dinàmica del partit, buscant els contra atacs, una estratègia que els hi funciona també aquesta vegada per desmarcar-se amb 2 punts del rival i guanyar el derbi per 6 gols a 4.

Un partit molt intens amb un Vila-seca molt ofensiu però amb un pèl de mala sort davant dels albi-negres, un equip que fa molts anys que juguen junts. Així i tot el Ploms es postulen penúltims d'aquesta segona volta de la competició, mentre que els vila-secans queden en 5a posició, pendents d'un recurs per alineació indeguda.