Back to top

El Ploms Hoquei es prepara pel play off d'ascens

La secció del CN Reus Ploms comença aquest cap de setmana la primera fase del play off d'ascens a Nacional Catalana. Els reusencs afrontaran una eliminatòria a doble partit contra el CH Palafrugell de Primera Catalana.
reus ploms hoquei

La secció del Club Natació Reus Ploms s'ha quedat a les portes de l'ascens directe a Nacional Catalana. Els reusencs han acabat la lliga regular a la segona posició de la Primera Catalana i l'ascens directe l'ha aconseguit el Club Hoquei Vilaseca com a primer de grup. Ara els plomistes hauran de superar un play off d'ascens si volen ascendir de categoria.

El primer pas és aquest cas de setmana contra el Club Hoquei Palafrugell de Primera Catalana. El partit d'anada serà dissabte a les 18:00 hores a domicili. La tornada diumenge a casa a les 09:00 hores. "L'objectiu és pujar de categoria. Hem de ser conscients que en una eliminatòria a doble partit de vegades entren molts factors que s'han de deixar a banda del que has fet en tot l'any", ha comentat Jordi Mirado, entrenador de l'equip. El porter Oriol Borràs ha afegit: "Crec que és positiu en tota eliminatòria tenir la tornada a casa. Tot i això tampoc t'assegura res perquè si tens un mal partit fora et pot condicionar el que tens a casa".

En el cas de superar aquesta eliminatòria, la secció d'hoquei del CN Reus Ploms haurà jugar contra el guanyador de l'enfrontament entre el CHP Sant Feliu i el CE Arenys de Munt. L'equip reusenc acumula diversos anys quedant-se a un petit pas d'ascendir a Primera Catalana. Després d'una temporada excel·lent amb 23 victòries, 2 empats i 5 derrotes els reusencs intentaran complir ara sí l'objectiu.